День Гідності та Свободи

Сьогодні Україна відзначає День Гідності та Свободи. Адже 22 листопада 2004 року розпочалася Помаранчева революція, а 9 років тому, 21 листопада 2013 року - Революція Гідності.

Того дня 2013 року українці вийшли на Майдан на мирне зібрання - так почалась тривала боротьба проти диктаторського режиму.

Учні 5-А класу під керівництвом вчителя історії і класного керівника Світлани Яручик підготували вітання для вшанування патріотизму та мужності громадян, які у 2004 та 2013 роках стали на захист демократичних цінностей і європейського вибору нашого народу.

День Гідності та Свободи

У цей день учні 4-А класу взяли участь у покладанні квітів до пам'ятного знаку борців за Незалежність України, класний керівник Інна Стець.

Пам\'ятний знак борців за Незалежність України у Рожищах

Учні 8-х та 10-х класів ліцею були учасниками тематичного заходу "Україна - країна Гідності та Свободи" у рамках відзначення Дня Гідності та Свободи. У виконанні аматорів сцени та молоді нашої громади на заході пролунали патріотичні музичні твори та вірші, сповнені любові до України та надії на її мирне життя.

А напередодні цієї важливої для кожного українця дати працівники КЗ «Публічна бібліотека» Рожищенської міської ради спільно з педагогічним колективом та учнями Комунального закладу загальної середньої освіти «Рожищенський ліцей №2» організували і провели патріотичний екскурс "Україна – нація нескорених".

Кiлькiсть переглядiв: 42

Фотогалерея

Комунальний заклад загальної середньої освіти "Рожищенський ліцей №2"

вул. Драгоманова, 3,
45101, Волинська область, Луцький район, м. Рожище,
Україна

Cпеціальний рахунок для збору коштів на підтримку Збройних Сил України. Підтримуємо Українську Армію!

Дата останньої зміни 16 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!