Хай квітне Україна перемогою!

Саме під таким гаслом Рожищенський ліцей №2 долучився до Всеукраїнського благодійного освітнього проєкту Flowers4School, спрямованого на озеленення українських шкіл. Спонсором цієї доброї справи стала асоціація квіткових виробників Нідерландів та України.

Завдяки участі нашого освітнього закладу у Всеукраїнській ініціативі учні мають змогу навчитися правильно висаджувати цибулинкові квіти, турбуватися про благоустрій своєї школи та плекати в собі любов до рідної землі, до нашої Батьківщини.

Під керівництвом Сосновської Наталії Олександрівни здобувачі освіти 7-А класу на уроці біології ознайомились з благодійним проєктом, метою заходу та інструкцією про посадку, а також розглянули велику колекцію тюльпанів, нарцисів, гіацинтів, алліумів, крокусів та мускарі.

flowers4school-2

flowers4school-3

flowers4school-4

flowers4school-5

flowers4school-6

flowers4school-6

Попри холод, діти, вчителі та техперсонал радо зібралися до роботи та висаджували квіти на шкільній клумбі, адже наша шкільна родина щиро вірить, що весною ми не тільки радітимемо різнокольоровим квітам, а ці рослини стануть квітами перемоги, і подарують нам радість, мир та спокій.

flowers4school-7

flowers4school-8

flowers4school-9

Щиро дякуємо кожному, хто є частинкою благодійного проєкту #Flowers4school за таку красу! Разом до перемоги!

flowers4school-title

Кiлькiсть переглядiв: 88

Фотогалерея

Комунальний заклад загальної середньої освіти "Рожищенський ліцей №2"

вул. Драгоманова, 3,
45101, Волинська область, Луцький район, м. Рожище,
Україна

Cпеціальний рахунок для збору коштів на підтримку Збройних Сил України. Підтримуємо Українську Армію!

Дата останньої зміни 26 Березня 2024

Цей сайт безкоштовний!