Районний семінар з фізики

На базі ЗОШ №2 м. Рожище 31 березня був проведений районний семінар з фізики, де обговорювалось ряд педагогічних питань щодо викладання фізики. Головне питання семінару полягало в аналізі педагогічних посібників та навчальних підручників, котрі запропоновані МОН для нової програми з фізики.

Вчитель фізики Киричик Л.А. продемонструвала нове обладнання фізичного кабінету, що було придбано цього року за сприяння МОН. Педагог зробила акцент на актуальності використання новітніх технологій не лише на уроках фізики, але й науково-дослідній позакласній діяльності. Адже позакласна робота у школярів неабияк сприяє розвитку креативного способу мислення щодо поставлених науково-технічних задач сьогодення.

Результат своєї науково-дослідницької діяльності перед вчителями району показав учень 11 класу Мура Богдан. Він представив власну винахідницьку розробку на сучасній мікропроцесорній основі "Автомат подачі дзвінків у навчальних закладах", яку він захищав цього року на обласному конкурсі-захисті наукових робіт технічного напряму і зайняв ІІІ місце.

Вчитель фізики Киричик Людмила Анатоліївна

На завершення семінару методист районного відділу освіти відмітила високий результат вихованців ЗОШ №2 м. Рожище цього року на районній та обласній олімпіадах з фізики та астрономії. Зокрема таких учнів, як:

  • Глинюк Ніна, учениця 8-А класу, І місце - районна олімпіада, ІІІ - місце обласна олімпіада з фізики;
  • Ходзінський Віктор, учень 9-Б класу, ІІ місце - районна олімпіада з фізики;
  • Мура Богдан, учень 11 класу, ІІ місце - районна олімпіада з фізики;
  • Максимець Дарина, учениця 10 класу, І місце - районна олімпіада з астрономії;
  • Мура Богдан, учень 11 класу, І місце - районна олімпіада з астрономії.

Мура БогданМура Богдан, учень 11 класу, представляє власну винахідницьку розробку "Автомат подачі дзвінків у навчальних закладах"

Кiлькiсть переглядiв: 175

Фотогалерея

Комунальний заклад загальної середньої освіти "Рожищенський ліцей №2"

вул. Драгоманова, 3,
45101, Волинська область, Луцький район, м. Рожище,
Україна

Cпеціальний рахунок для збору коштів на підтримку Збройних Сил України. Підтримуємо Українську Армію!

Дата останньої зміни 16 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!